top of page
Søk

DigerudtjernetDigerudtjernet malt i akvarell

I dag har Einar og jeg gått fra Brevik brygge til Digerud brygge. Vi var 15 i følget, i regi av Frogn frivilligsentral og Frognmarkas venner. Vi rastet på Agnormåsan. Det er mye urørt natur i Nordre Frogn. Vi gikk gjennom Digerudgårdene på blåmerket rute. Vi gikk litt på fylkesvei forbi Digerud grendestue og Digerudtjernet som er en perle. Her har jeg malt speiling i Digerudtjernet med høstfarger som akvarell (29 x 19) cm. I området har vi også Digeruddammen. Dammene i Frogn og på Nesodden er ofte kunstige. De ble laget for å produsere naturis for eksport til utlandet. Digeruddammen er siste kunstige dam, laget rundt 1900. Snart ble kjøleskapet oppfunnet, og snipp, snapp, snute, så var iseventyret ute.


42 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page