Søk
  • Hilde Degerud Jahr

DigerudtjernetI dag har Einar og jeg gått fra Brevik brygge til Digerud brygge. Vi var 15 i følget, i regi av Frogn frivilligsentral og Frognmarkas venner. Vi rastet på Agnormåsan. Det er mye urørt natur i Nordre Frogn. Vi gikk gjennom Digerudgårdene på blåmerket rute. Vi gikk litt på fylkesvei forbi Digerud grendestue og Digerudtjernet som er en perle. Her har jeg malt speiling i Digerudtjernet med høstfarger som akvarell (29 x 19) cm. I området har vi også Digeruddammen. Dammene i Frogn og på Nesodden er ofte kunstige. De ble laget for å produsere naturis for eksport til utlandet. Digeruddammen er siste kunstige dam, laget rundt 1900. Snart ble kjøleskapet oppfunnet, og snipp, snapp, snute, så var iseventyret ute.


36 visninger

Formogfarge.no © 2019 av Christopher Salvesen 

Østskogen 3             92637310

  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon