Søk
  • Hilde Degerud Jahr

Digeruds samlingspunktDigerud grendestue er stedet der folk her omkring møtes. Slik har det vært siden 1902 da denne bygningen ble reist som skolestue. Her har jeg tegnet uthuset. Vi i grenda vil pusse det opp, vinterisolere det og benytte det til aktiviteter og lagring. Vi er entusiastiske, og planer og ideer er mange. Mange som fortsatt bor i distriktet, har gått på skole her fram til 1959. Etter det har det vært grendestue. Fargelagt tusjtegning: 28 x 19 cm.

Her er et skolebilde fra ca 1956. Vi ser Tom Degerud, Per Svendsen, Bjørn Loge, Grethe Solhaug, Henry Solhaug, Trond Skurdal,Gro Jacobsen, lærer Einar Anderssen og mange fler.16 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Panda

Banan

Formogfarge.no © 2019 av Christopher Salvesen 

Østskogen 3             92637310

  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon