top of page
Søk

Veien gjennom DigerudgårdeneFra Digerud brygge og fra Sønderstøa er det merket sti til Digerud grendestue. Stien går på gamle veier som har vært tømmerveier, veier til frakt av isblokker og gangvei mellom gårdene og sjøen. I forgrunnen ser vi Bråtan. Det er det nylig gjenoppbygde barndomshjemmet mitt, som er imponerende likt huset som ble revet. Her bodde jeg i oppveksten med familie i flere generasjoner fordelt på hovedhuset på Søndre Digerud gård og Bråtan. Det var en fin barndom. Tegningen viser hvordan det ser ut når vi har gått østover fra Oslofjorden og kommer til gårdene. Akvarell og tusj: str. 29 x 20 cm.

På neste bilde har iseksportør Axel Wiborg fotografert Søndre Digerud gård fra samme standpunkt. Han bodde på gården med familien sin fra 1895 til 1914. Bildet er tatt av 1899.12 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page