top of page
Søk

Tegnekurs på Digerud grendestueI morgen skal jeg henge opp plakat i Drøbak om tegnekurset som jeg skal ha i høst. Jeg ønsker å lage et godt tegnemiljø her på Digerud, hvor jeg bor. Jeg har utdannelse fra Kunst og håndverksskolen og videreutdannelse som tegnelærer på Høgskolen i Oslo. Jeg har undervist i faget i mange år på Oppegård videregående skole, grafisk avdeling. Det likte jeg veldig godt. Jeg savner undervisning og godt miljø med andre som har tegning som felles interesse. Jeg vil tilpasse kurset til alle. Det er helt uproblematisk at noen er gode fra før, mens andre er nybegynnere. Jeg har laget en bok som heter "Tegn selv". Der har jeg opplegg som alle vil dra nytte av, uansett utgangspunkt. Det vil være to grupper à 15 stk. Det er 8 ledige plasser på gruppen fra kl. 17.00-20.00. Det er 14 ledige plasser på gruppen fra kl. 12.00-15.00. I tiden mellom 15.00 og 17.00 har jeg servering av hjemmelagde horn, pålegg, te og kaffe. Alle er velkommen.


90 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page