top of page
Søk

Badehus og det gode livBadehus har lange tradisjoner i mange kystkommuner. Badehusene var opprinnelig ment for at borgerskapet kunne skifte til badetøy i sømmelige forhold. Jeg malte disse på Oksval. Det er hyggelig å slå av en prat med folk som går forbi. To menn spurte om det var greit å se på det jeg malte. "Ja, bare hyggelig." Vi snakket om at det tidligere har vært utskiping av is til seilskuter her i stor stil. Det viste seg at vi hadde en felles kjent i området som er spesialist på temaet "Eksport av naturis". De to skulle med egen båt, som den ene brukte som bolig, over fjorden til Aker brygge og leve sosseliv for en dag. Vi var enige om at det gode liv er å veksle mellom å være fant og baron. Det er veldig sosialt å sitte slik og male i nærmiljøet. Folk er vennlige, og det er alltid noe å snakke om! Akvarell: 26 x 17 cm.


27 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page