top of page
Søk

SchmetterlingEinar og jeg går på treningsstudio. Der er man nokså selvopptatt. Vi er på nikk med en tysk hyggelig dame. Plutselig var hun veldig opptatt med noe på gulvet. Der lå det en urørlig vakker sommerfugl. Den rørte seg litt, og vi ble enige om å ta den med hjem til oss for videre studium og pleie. Nå kom samtalen i gang. Litt tysk og litt norsk. Det kom godt med at vi har sett hundrevis av Derrick-episoder. Vi var enige om at det tyske Schmetterling (noe som smetter) var betegnende som ord. Sommerfugl er også betegnende. Mens det engelske butterfly (smørflue) er merkelig. Ved nærmere undersøkelse viste det seg å være en stor bjørnespinner. Den har navnet fordi den har en hårete brun kropp. Vi har nå stor glede av å slå av en prat som innebærer språkopplæring. Auf Wiedersehen!


31 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page