top of page
Søk

SoppøyneNå er det sopp i skogen, særlig i gammel blandingsskog som den jeg var i da jeg malte noen sopper som jeg fant der. I bilder kan man bruke verdiperspektiv. Det har jeg gjort her. Det betyr at det som er viktig, blir forstørret. Når jeg går og leter etter sopp, ser jeg for meg de soppene jeg ønsker å finne, jeg får soppøyne. Jeg tenker på sopp og ikke noe annet. Når det av og til dukker opp noen prakteksemplarer, er lykken stor. Jeg fant noen lekre kantareller også, men jeg hadde ikke med meg sterk nok gulfarge i akvarellskrinet. Derfor ble det med disse lekre lyse piggsoppene sammen med rødskrubb og en liten steinsopp. Den lille blå soppen i forgrunnen er med for å skape en fargekontrast. Jeg tok den blå soppen i en egen pose, studerte soppbok sammen med Einar og konstaterte at denne soppen var uspiselig! Akvarell: 27 x 17 cm.


5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page