top of page
Søk

Frittgående kuerDet er kudrift på en bondegård i nærheten. Dyra er på beite flere steder her omkring. Kuene er så vakre. Skinnene i sort, hvitt og rødbrunt er kunstverk hver for seg. Det er en kjent sak at norske kuskinn er verdsatt høyt fordi norske kuer blir behandlet bra, og de blir ikke skadet av piggtråd. Når jeg står og ser på kuene og de ser på meg, er det med ydmykhet jeg tenker på at jeg er glad i å arbeide med kuskinn når jeg preger og maler skinn til putene jeg lager. Jeg drikker melk hver dag og spiser deilig biff av og til. Jeg snoker meg til en liten, og ofte en ganske stor bit melkeskjokolade hver dag. Jeg bør vel på en eller annen måte takke denne skapningen som betyr så mye for oss mennesker. Noen sier at kuer ser dumme ut! Vi skal være glad for at de ikke er så smarte at de hevner seg på oss for vår utnyttelse av dem. Akvarell: 27 x 18 cm.


17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page