Søk

Hva er vitsen med bilder?Bastian redder Fantasia, men det er lenge uavklart om han kommer tilbake til sin egen verden. Den uendelige historie (Die unendliche Geschichte) er en roman i sjangeren fantastisk litteratur av den tyske forfatteren Michael Ende, utgitt i 1979. Jeg leste den for barna mine, og jeg tegnet senere dette bildet. Vi trenger fantasi og evnen til å forestille oss noe som ikke er synlig slik at det kan fotograferes. Jeg solgte 25 bilder som var på utstillingen min i helgen. Takk til alle som kjøpte bilder! Det inspirer meg til å stå på og fortsette. I dag lager jeg utstilling her hjemme i Østskogen 3. 1455 Nordre Frogn. Velkommen hit! Jeg liker å fortelle om hva bildene forestiller og tankene omkring dem. Mange av bildene beskriver steder i lokalmiljøet.


11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Panda

Banan