top of page
Søk

Hva er vitsen med bilder?Bastian redder Fantasia, men det er lenge uavklart om han kommer tilbake til sin egen verden. Den uendelige historie (Die unendliche Geschichte) er en roman i sjangeren fantastisk litteratur av den tyske forfatteren Michael Ende, utgitt i 1979. Jeg leste den for barna mine, og jeg tegnet senere dette bildet. Vi trenger fantasi og evnen til å forestille oss noe som ikke er synlig slik at det kan fotograferes. Jeg solgte 25 bilder som var på utstillingen min i helgen. Takk til alle som kjøpte bilder! Det inspirer meg til å stå på og fortsette. I dag lager jeg utstilling her hjemme i Østskogen 3. 1455 Nordre Frogn. Velkommen hit! Jeg liker å fortelle om hva bildene forestiller og tankene omkring dem. Mange av bildene beskriver steder i lokalmiljøet.


12 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page