top of page
Søk

SamtalePå tegnekurset i Marrakech hadde vi god tid til samtaler. Nye inntrykk, samme fag og mellommenneskelig kontakt er nyttig og veldig hyggelig. Jeg tegnet strektegning av noen som har en slik god samtale. Mens blyanten beveger seg over tegnearket, ser jeg mer på modellene enn på tegningen min. Jeg tenker at blyantspissen berører modellen. På den måten blir det en del skjevheter og linjer som krysser hverandre. Fordelen er at det blir en nærhet til det som tegnes. Fagmiljøet leste på denne tiden bøker av Betty Edwards. Hun mener at denne måten å tegne på kan få oss til å ta i bruk høyre hjernehalvdel mer effektivt.

Jeg har lest bøkene hennes, som har titlene: "Å tegne er å se" og "Bruk kunstneren i deg".


6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page