top of page
Søk

Nytt tegnekurs torsdag 1.2.2018Meld deg på til kurslærer Hilde Degerud Jahr, mobil 92637310.

Torsdag 1.2.2018 kl. 12.00 begynner nytt kurs etter samme opplegg som i høst. Stedet er Digerud grendestue. Alle får tegneboka "Tegn selv" og tegneredskaper til kurset. Pris: 1800 kr. Kurset er på 10 kursdager, hver på 3 timer. Fra 15.00 til 17.00 er det gratis kafe. Hvis man foretrekker ettermiddagskurs, møter man kl. 17.00 (eller før hvis man vil kose seg på kafeen først). Ettermiddagskurset er fra 17.00 til 20.00. Tegningen til høyre er en elevtegning fra kurset i høst. Opplegget er slik at man gjennom kurset tegner 15 tegninger etter fortegning i tegneboken "Tegn selv". I tillegg kan man tegne egne motiv som man har fotografert. Fotografiene blir tegnet opp med kontur i lys grå strek ved å legge tegneark over en utskrift av fotoet på lysbord. Når strektegningen er ferdig, kan man skyggelegge den. Motivvalget kan være så mangt; barnebarn, traktorer, båter, hunder, katter osv. Resultatene er veldig imponerende etter første kurs som har vært høsten 2017. Dette bildet viser siste tegning i tegneboka. Her har eleven tegnet sko. Han er blitt god til å tilpasse hardheten på blyanten til det han tegner. Han har brukt hard blyant på detaljer og det som skal være lyst, og bløt blyant på det som skal være mørkt.


14 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page