top of page
Søk

Baklengs inn i fremtidenI Roma og andre steder er det skulpturer av Janushodet. Det ser både framover og bakover. Derfor heter årets første måned januar. Det er da man ser både framover og bakover i tid. Ser man nøye på denne fisken, kan man ane et ansikt som ser bakover. Kanskje det kan forvirre mulige fiender? Dette grafikkbildet i linosnitt har jeg laget ved å farge inn puslespillbiter av linoleum, sette bitene sammen og trykke på rispapir. Som samlende farge er det først trykket lyseblått bak. Denne fisken er et selvportrett! Jeg er interessert i min egen fortid. Den sier meg mye om hvem jeg er. Og ved å tegne å male det jeg ser rundt meg, føler jeg at alt i naturen henger sammen. Jeg gleder meg til å fortsette med dette i mange år, alene og sammen med andre.


15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page