top of page
Søk

En drømI en vanskelig tid for mange år siden hadde jeg en drøm som ga inspirasjon til dette bildet. Jeg drømte at jeg gikk innover i skogen. Foran meg på en liten åpning lå det en stein. Den var delt i to. Snittflatene skinte i gull. Teknikken i bildet er grafikk, silketrykk. Strålene er lagt på med ekte bladgull. Etter mange år fullførte jeg bildet med fisken. Den er i grafikk, linosnitt. Symbolet med fisken som ser ut til å ville svømme inn i mellom steinene er følelsen av å bevege seg fremover i livet. Uansett livssituasjon er fremtiden ukjent, mer eller mindre. Når det er vanskeligheter, slik jeg hadde det da jeg fikk denne drømmen, hjelper det å tenke på at det er noe som hjelper. Hva dette skinnet er, vil variere. Det kan være turer, en god bok, en god samtale, gruppetilhørighet, ny jobb, ferie, en indre ro, gode behandlinger av helsepersonell, kjærlighet. Godt nytt år!


16 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page