top of page
Søk

UtsiktFra Digerud ved sjøen, ser man mot vest over fjorden mot Hurumlandet. Mellom fastlandet på hver side er det mange øyer, deriblant Håøya (til venstre) og Aspond (til høyre). For meg er dette området, med bilde av sjø og land, en viktig utsikt. Vi er heldige som bor i Norge. Det er et vakkert og variert landskap her. Bildet har jeg laget i metallgrafikk, etsning. For å få den gradvise overgangen har jeg lagt blå og rød farge ved siden av hverandre på en glassplate. Så har jeg rullet en egnet valse fram og tilbake til fargen har blandet seg gradvis mot midten av valsen (iristrykk). Til slutt har jeg valset inn metallplaten, lagt et fuktet papir over, og trykket under hardt press. Papiret tar opp farge fra alle ujevnheter på metallplata. Trykkteknikken kalles DYPTRYKK.


14 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page