top of page
Søk

Båten til TorI Sønderstøa ved kysten i Nordre Frogn bor Tor med familie. Det er ikke guden Tor fra norrøn mytologi, men hans familie har vært virksomme i denne bukta lenge. Tradisjonen med å lage ting selv er godt synlig i Tors virksomhet. Jernbåten på akvarellen har sett sine bedre dager. Den har han bygget selv. Og den har vært i bruk i mange år. Mens jeg satt sammen med knoppsvaner i vannkanten og malte, kom en bekjent ned til kajakken sin for å ta seg en tur på fjorden. Han fortalte at Tor med jernbåten hadde hjulpet til med å redde en lastebåt fra forlis. Det var en båt som kajakkpadleren og en kamerat eide. Jeg skal tegne mer her nede ved fjorden. Det er et sted med historie om fiske, isdrift og mye mer. Jeg gleder meg til dette. Jeg lærer mye ved å snakke med folk om det jeg tegner.


21 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Panda

Banan

bottom of page