top of page
Søk

Hjælp det ringer!Georg skulle passe huset på Søndre Digerud gård mens husbonden med familie besøkte slekt på Tomtergårdene i feitbygda i Frogn. Feitbygda er en betegnelse som ble brukt på gårdene nær Frogn kirke, hvor det er god jord uten mye stein, i motsetning til Nordre Frogn. Georgs oppdrag innebar å være telefonvakt. Det likte han ikke. Én ting var å ringe selv, det gjorde han hver uke for å avtale møte med broren sin, Marius. Men å løfte av røret og snakke med fremmede var skummelt. Og det man frykter, har en tendens til å skje. Telefonen satte i gang med voldsom ringing. Georg hadde ikke noe valg. Han visste at det ville komme for en dag om han unnlot å ta telefonen. Georg grep hardt rundt telefonrøret og sa høyt og tydelig: "Her er ingen hime!" Dette fikk selvfølgelig vertskapet høre senere av dem som hadde ringt. Og det er blitt en av de mange gode historiene om Georg.


10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Panda

Banan

bottom of page