top of page
Søk

Make love, not warJeg var 18 år i 1968. I dag er jeg 68 år, en ekte 68-er? I hvert fall er jeg enig i parolen: Make love, not war! ---- Jeg gikk på gymnas ved siden av slottsparken i Oslo, på Aars og Voss gymnas, der SAS-hotellet ble bygget i 1969, etter at vi hadde vært skolens siste russekull. Vi satt i Slottsparken og spiste matpakken i storefri. Det er naturlig å skrive matpakken, ikke matpakka. Det er dialekt på Digerudgårdene. Der er det naturlig med a-ending. Som ung i Oslo var det bedre å bruke en-ending. For jeg kom fra et bondesamfunn på Digerud til et bymiljø. Det var interessante kontraster. --- Jeg går fortsatt på skole. Det er livets skole. Der blir jeg aldri utlært. Der blir jeg aldri for gammel. Jeg liker denne skolen. Og jeg feirer dagen med å vise en blomstrende magnoliagren som jeg malte ferdig i går.


22 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Panda

Banan

bottom of page