Søk
  • Hilde Degerud Jahr

HestehovAkvarellen viser en sitronsommerfugl som sitter og suger nektar, og dermed også samler pollen, på hestehov. Hestehoven har en varm gulfarge, den har litt rødt i seg. Sitronsommerfuglen har en kald gulfarge. Den har litt blått i seg. Det er like før denne "kraftblomsten" sprenger seg gjennom tele opp gjennom snødekket. I en bok jeg leste, står det at planten utvikler varme, mest i knoppene. Naturen er smart! Sitronsommerfugl er en av våre lengstlevende sommerfugler og kan leve opptil 13 måneder, riktignok mesteparten av tiden i vinterdvale. Sitronsommerfugl er ofte den første sommerfuglen ute om våren.


8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Panda

Banan

Formogfarge.no © 2019 av Christopher Salvesen 

Østskogen 3             92637310

  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon