top of page
Søk

Spiralformer"Naturens former" var navnet på en utstilling på Naturhistorisk museum for noen år siden. Det var en vakker utstilling. En av formene var spiralen. Jeg har laget denne blyanttegningen etter foto av bregner. Bildet fant jeg på nettet ved å søke på spiralformer i naturen - bilder. Der var det mange bilder som kunne brukes gratis. Når jeg tegner etter fotoer som ligger på nettet, tror jeg ikke jeg gjør noe ulovlig. Bregner er fulle av kraft i sitt uttrykk. Spiralen sprenger seg utover i vekst. Og innerst i spiralen nærmer den seg ett punkt. Motivet egner seg til å tegne med blyanter i mange ulike hardhetsgrader. Jeg har brukt 2h på de lyse strekene. 6B på de sorte partiene. Dessuten har jeg brukt en mineblyant til detaljer.


40 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page