top of page
Søk

Plast i havetI det flotte akvariet på Malta var det laget en avdeling med foto av plast i havet. Båten jeg har tegnet her, var plassert på gulvet, og en hel avdeling med film, tekst og bilder formidlet til skolebarn og alle oss andre besøkende om et kjempestort problem for Malta og hele jordkloden. Havet forsøples. Bukter rundt hele øya fylles av plastsøppel som driver i land fra Middelhavet. Her i Norge er det en TV-serie om plast i havet. Folk snakker om det når man møtes i butikken. Vi forbrukere leter etter emballasje av andre materialer enn plast. Det kommer til å skje noe her, og vi forbrukere kommer til å følge opp. Det er vel ingen med samvittighet som vil "overlate skuta" til kommende generasjoner som et synkende skip i en forsøplet dam.


6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page