top of page
Søk

SalgsutstillingEt barnebarn var i januar hos Ås frisørsalong og ble nydelig stelt på håret av Chaminda. Han er daglig leder av salongen. Hun sa til Chaminda at bestemoren hennes var kunstner! Da jeg kom inn i den koselige salongen for å hente mitt kjære barnebarn, spurte Chaminda om jeg ville stille ut bilder hos ham. Dette var en hyggelig forespørsel og har resultert i at bildene er hengt opp i dag, 12 stykker "Blomsterportretter" og 3 tegninger av bregner. Chaminda, Einar og jeg fant tonen i dag, og folk som var innom og klippet seg, roste bildene. Det smaker alltid godt med ros. Kanskje selges det bilder også? De henger i Ås frisørsalong ut mai. Adressen er Rådhusplassen 15. Chaminda er en svært dyktig frisør. Så kan man jo kikke på bildene mens håret fikses, eller bare ta en titt på bildene uten noe mer, eller kanskje kjøpe et bilde?35 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page