top of page
Søk

GatesteinI går tegnet de gatestein stablet oppå hverandre på tegnekurset. Kurset varer ennå og vil fortsette gjennom sommeren og videre utover.

Det er etablert et tegnemiljø på Digerud. Mange følger opplegget i boka jeg har laget. Den heter "Tegn selv". Andre følger individuelle opplegg med tegne- eller maleprosjekter. Roen som er i dette ærverdige gamle skolebygget er så inspirerende. Å fordype seg i et bilde gir en egen ro.

På denne tegningen er det først laget svake konturer med hard blyant, for deretter å skravere flatene slik at de opprinnelige konturene "drukner" i skraveringen. Slik ser man at flatene ikke får harde konturer som ser ut som lisser. Gatesteinene framstår ved at hver flate har sin egen valør som følge av hvordan lyset faller. Vanskeligheten her er å få fram at steinene er av granitt og ikke av for eksempel plast.


19 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Panda

Banan

bottom of page