top of page
Søk

Tegn og spisI dag er siste kursdag og kveld med frihåndstegning for vintersesongen. Om en uke begynner tilbudet "Natur og tegning". Da er alle velkommen med på småturer nær Digerud med litt tegning og mest hygge og botanikk med Einar, fra 12.00 til 15.00, hver torsdag. Motivet å tegne i dag er oppstillingen på fotoet. Den blir satt opp midt på et rundt bord i Digerud grendestues ærverdige, gamle skolestue. Kursdeltagerne sitter rundt bordet med tegneark på en plate, og med ulike blyanthardheter og viskelær. Hver gang blir det veldig fine resultater. Og en konsentrert, avslappet og vennlig atmosfære. Etterpå har vi lunsj. I dag skal vi spise motivet. I sin tid var det spanskimportert vin på karaffelen. Jeg har fått den av min farmor på 60-tallet. Hun visste at jeg interesserte meg for historie. Hun sa at flasken er svært gammel.


18 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Panda

Banan

bottom of page