top of page
Søk

Natur og tegning - kurs for alleMøter du opp utenfor Digerud grendestue kl 12.00 torsdager (ikke 10. og 17. mai) med utetøy og en liten matpakke, kan du bli med i gjengen som drar på små utflukter i nærheten og kurses i tegning og botanikk. Einar viser deg planter, og han kan mye! Hvis noen vil tegne litt, hjelper jeg gjerne til. Ta med en lett stol, akvarellskrinet og egnet papir, eller lån tegnebrett med papir og blyanter av meg. Vi vektlegger samvær og nærhet til naturen. Det er hyggelig å treffes! Bildet er fra en gammel låve med mange fine vårplanter rundt omkring. Stedet er nær Fagerstrand. Vi parkerer like ved, og de som vil tegne, sitter sammen med meg, mens Einar tar med dem som vil studere planter ned mot sjøen 100 meter lenger ned. Adressen til Digerud grendestue er Fagerstrandveien 222, 1455 Nordre Frogn. Ring meg på 92637310 for nærmere informasjon. Pris 150 kr. Regner det, lager vi opplegg inne på grendestua. Tid: 12.00-15.00. Første gang er torsdag 26.april. Velkommen!


23 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Panda

Banan

bottom of page