top of page
Søk

Garveri på BarkebustrandaFinn Jahr, fetter av Einar, sier at jeg helt sikkert har rett! På Hove gård (Tromøya) var det samme type garveri, de garvet seil og skinn, noe som stinket ille, så garveriet lå isolert!

Tenk å få svar på forrige blogginnlegg på denne måten. Jeg har i mange år lurt på om Barkebua og Barkebustranda har vært i bruk som plass for impregnering av seil og annet. Takk til Berit Grøntoft Jahr. Hun har lest innleggene mine på formogfarge.no. Mange ganger har hun, og ektemannen Finn, gitt meg nyttige, nye opplysninger. Jeg har lest min Bibel. Der står det: Den som leter, skal finne. Jeg er litt overrasket over at svarene kommer på Facebook. Heldigvis er stanken på Barkbustranda helt borte. Her er ren og skjær idyll, faktisk favorittsted for mange som søker fred og ro. Denne uka pryder blomstrende strandkål og strandrug stedet.


33 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page