top of page
Søk

Isdrift i Frogn Foredrag og tegnekursAkvarellen til høyre er malt et­ter et foto av en seilskute foran et ishus i Kleiva i Hallangspol­len. Steinmuren etter ishuset er der fortsatt. Det må ha vært fredelig for mannskapet å ligge med skuta her som kontrast til det hektiske livet i havner som London. Onsdag 12.9 kl. 19.00 holder jeg foredrag på Follo Museum om isdrift i Frogn, i regi av Frogn Historielag. Der blir akvarellene jeg har laget de siste to årene vist som Powerpoint-presentasjon, sammen med at jeg forteller om denne spennende virksomheten i områdene rundt indre Oslofjord fra 1850 til 1914. Torsdag 13.9 begynner nye kurs i tegning og maling på Digerud grendestue. 3-timers kurs fra 12.00-15.00 eller fra 17.00-20.00. Der vil alle kunne bruke egne foto som motiv for egne bilder. Ta kontakt på 92637310 for informasjon og påmelding. Kurset går over 1o torsdager i høst.


29 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page