Søk
  • Hilde Degerud Jahr

Bernt dør og Helga skal konfirmeres i 1899Storebror Albert var konfirmert og derved erklært voksen. Tre år senere var det Helga som skulle konfirmeres. Men nå ble Bernt alvorlig syk. Dette bildet er tatt i Trondheim. Jeg tolker Annas ansiktsuttrykk slik: Hun vet at den snille, kjære ektemannen er dødssyk. De reiser til byen og får tatt dette bildet. Fotografering var en sjeldenhet. Så bra at de gjorde dette. Da er det mulig for oss å ha en forestilling om situasjonen til familien på dette tidspunktet. Jeg tror Bernt og Anna har gitt barna en god barndom. De hadde gjennom hele livet et sterkt samhold og de utrettet mye, begge to. Dette har kommet oss etterkommere til gode. Takk Anna og Bernt!


23 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Panda

Banan

Formogfarge.no © 2019 av Christopher Salvesen 

Østskogen 3             92637310

  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon