top of page
Søk

Bernt dør og Helga skal konfirmeres i 1899Anna med ektemann Bernt og deres datter Helga som her er 14 år

Storebror Albert var konfirmert og derved erklært voksen. Tre år senere var det Helga som skulle konfirmeres. Men nå ble Bernt alvorlig syk. Dette bildet er tatt i Trondheim. Jeg tolker Annas ansiktsuttrykk slik: Hun vet at den snille, kjære ektemannen er dødssyk. De reiser til byen og får tatt dette bildet. Fotografering var en sjeldenhet. Så bra at de gjorde dette. Da er det mulig for oss å ha en forestilling om situasjonen til familien på dette tidspunktet. Jeg tror Bernt og Anna har gitt barna en god barndom. De hadde gjennom hele livet et sterkt samhold og de utrettet mye, begge to. Dette har kommet oss etterkommere til gode. Takk Anna og Bernt!


24 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page