top of page
Søk

PensjonismenI tegnegruppa på Digerud grendestue tok Unni Bucher med blomster fra sin frodige hage og satte dem i en hollandsk krukke. Vi var 7 ivrige "kunstnere". Inspirert av Emil Nolde og Johannes Ittens fargelære, tegnet vi først opp motivet, spiste deretter hjemmebakt brød og drakk kaffe, før vi malte med akrylfarger en times tid. Nolde tilhører kunstretningen ekspresjonisme. Vår gruppe har gjennomsnittsalder godt over pensjonsalderen. Jeg slår et slag for en kunstretning med navn "Pensjonismen". Forskning viser at hjernen stimuleres gunstig ved denne type aktivitet. Vi konsentrerer oss, undervises og veiledes. Men den viktigste biten er det sosiale. Varig vennskap oppstår når en frivillig gruppe arbeider med noe interessant sammen.39 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page